BE KALM

BE KALM

BE KALM

A BE KALM egy új és egyedülálló, fecskendős kiszerelésű paszta lovaknak az ingerlékenység a feszültség és a stressz csökkentésére. 

A széles körben elterjedt összetevőkön kívül (L-triptofán, B-vitaminok, magnézium sók), a BE KALM az alábbi hatóanyagokat is tartalmazza:

  • fermentált gyógynövény kivonatok
  • olíva bogyóból kivont antioxidánsok
  • Apergillus oryzae kivonat
  • Ulmus rubra (Vörös szil) kéreg

L-triptofán: a szerotonin prekurzora. A szerotonin hiány fokozza a stresszt, és gyakran agresszív magatartáshoz vezet, ezért a triptofán adagolása nagymértékben hozzájárul az idegrendszer stabilitásához.

Magnézium: fontos szerepet játszik az izmok nyugtatásában és az idegek ingerültátvivő képességében.

B-vitamin komplex: adagolásával a szerotonin hiány okozta hátrányos hatások mérsékelhetők.

Fermentált gyógynövény kivonatok*: Orbáncfű, Golgotavirág, Kaliforniai kakukkmák, Kamilla – stresszoldó tulajdonságaikról ismertek.

Eleutherococcus senticosus (Tajgagyökér): adaptogén tulajdonságú, fokozza az immunrendszer működését, a fizikai és szellemi teljesítményt.

*Az alkalmazott fermentációs eljárás célja, hogy a gyógynövény őrleményből csak a jótékony tulajdonságú anyagok kerüljenek kifejezésre, kiszűrje a hatást korlátozó faktorokat, és egyúttal kiiktassa a jelenlévő toxikus és antinutritív anyagokat.

Fermentált szójaliszt: a fermentáció biológiailag aktív peptideket szabadít fel, amelyek nyugtató tulajdonságot fejtenek ki az emésztés során. A gyomor bántalmak gyakran az ingerlékenység és a stressz fő okai.

Fermentált édesgyökér kivonat: erős antioxidáns hatás.

Ulmus rubra (Vörös szil) kéreg: védi és ápolja a gyomor nyálkahártya rétegét.

PEA: a szervezetben természetesen képződő anyag, melynek célja, hogy blokkolja a fájdalmat és a gyulladások kialakulását.

 

Adagolás: 1 fecskendő a verseny előtt 4-5 órával, szájon át.

Kiszerelés: 60 g.

A termék ára: 5 900 Ft

Érdeklődni szeretnék